Choď na obsah Choď na menu
 


Športová hala vo Vrábľoch praskala vo švíkoch. Takmer dvesto detí si otestovalo svoje hasičské zručnosti

Vo Vrábľoch sa uskutočnila výnimočná športová udalosť, ktorá sa teší veľkému záujmu malých i veľkých. Už 25. ročník halovej súťaže hasičských zručností prilákal do Športovej haly T-18 veľký počet mladých nadšencov hasičského športu.

article preview

Sily i schopnosti si zmeralo takmer dvesto detí a niekoľko desiatok dospelých, ktorí súťažili v rôznych kategóriách. V rámci súťaže boli ocenené nielen výkony detí, ale aj angažovanosť rodičov. V mužskej kategórii súťažili aj oteckovia z domáceho Dobrovoľného hasičského zboru Dyčka, ktorí získali špeciálne ocenenie za to, že k tomuto športu motivujú a inšpirujú aj svoje deti.

Ďalšie prvenstvo spolu s tretím miestom si odniesli aj domáce hasičky v dievčenskej kategórii a chlapci z Vrábľov sa tešili z tretieho miesta.

„Chcem sa poďakovať členom DHZ Dyčka, ktorí pripravovali deti na súťaž ako aj aktívnej komunite rodičov detí pri príprave tohto podujatia, ktoré dopadlo na výbornú. Už dnes som presvedčený, že aj 26. ročník privítame v športovej hale vo Vrábľoch,” uviedol primátor mesta Vráble Viktor Németh. (nitrak.sk)

 
 


Posledné fotografie



Štatistiky

Online: 7
Celkom: 381614
Mesiac: 4908
Deň: 227