Choď na obsah Choď na menu
 


Ako sa stať členom

article preview

Pre lepšie pochopenie odporúčame prečítať rubriku Rozdiel medzi DHZ a DHZO.

Člen DHZ Dyčka - členom DHZ môže byť každá osoba, ktorá dovŕšila 15 rokov. Členovia sa riadia stanovami DPO SR. DHZ Vykonáva viacero činností. Medzi hlavné patrí: preventívna činnosť, výchovno-vzdelávacia činnosť, športová činnosť, kultúrno-spoločenská a pod. 

Člen DHZ mesta Vráble - členom DHZ mesta Vráble môže vyť každá osoba, ktorá dovŕšila 18 rokov, je zdravotne spôsobilá a spôsobilá na právne úkony. Členovia sa riadia Štatútom Dobrovoľného hasičského zboru mesta Vráble, ktorý vychádza zo zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pre požiarmi a vyhlášky MV SR č. 611/2006 Z. z. o hasičských jednotkách. Podľa Štatútu, člen DHZ mesta Vráble, musí byť aj členom DHZ Dyčka. DHZ mesta Vráble sa zaoberá represívnou činnosťou - zásahy, údržba techniky, výcvik a pod.

Pre členov, ktorí nespĺňajú vekové podmienky, DHZ zriaďuje krúžok mladých hasičov - Plameň, pre deti od 6 do 15 rokov.

Ak sa chcete stať členom alebo sa dozvedieť viac o našej činnosti, neváhajte a kontaktuje nás. Nezabúdajte však, že našu činnosť vykonávame dobrovoľne, v čase osobného voľna, bez nároku na odmenu. Odmenou pre nás je poďakovanie od ľudí, ktorým sme dokázali pomôcť.

 
 


Posledné fotografie



Štatistiky

Online: 1
Celkom: 375408
Mesiac: 4477
Deň: 117